Uncategorized

Amsterdam Dance Event

posted by Robin 28 september 2016 0 comments

Nu de zomer voorbij is het weer tijd voor de grote indoor feesten, elke festivalorganisatie heeft wel een binnenfeest. Zo zorgen zij ervoor dat de feestgangers gewoon verder kunnen met feesten in de winter. Zo zijn er het aankomende seizoen veel feesten in allerlei grote zalen door heel Nederland. In oktober is Amsterdam het toneel van de internationale dance wereld. Tijdens het Amsterdam Dance Event, zijn er veel feesten gewijd aan dance muziek, zo is er voor genre wel een aantal feesten. Het ADE begin zelfs al op woensdag en gaat door tot en met zondag. Dit betekend dat veel feestgangers naar de hoofdstad zullen afreizen.

Amsterdam Music Festival

Het aantal feestjes tijdens ADE ligt onwijs hoog, zo zijn er een aantal grote feesten in het Ziggo dome, maar ook zijn er veel feestjes op kleinere locaties. In het Ziggo dome, Heineken Music Hall en de Amsterdam Arena vind het Amsterdam Music Festival plaats. Dit festival begint extra vroeg namelijk op woensdag al. De feest vreugde wordt op woensdag ingeluid in de HMH, daar zal de DJMag top 100 bekend gemaakt worden, dit is de lijst van de meest bekende DJ van dit jaar. Op donderdag geeft Dj Hardwell een optreden met zijn reveal show in de HMH. Vrijdag staat in het teken van DJ Tiësto, met zijn clublife feest kan het niet anders dan een grote en spectaculaire show worden.

Op zaterdag gaat het pas echt los, zo is er in de Amsterdam arena een dag programma vol met de beste Dj’s, deze begint om 12:00 uur en eindigt om 00:00 uur. Om 22:00 uur begint in de HMH de show van de 2 Zweedse Dj’s Axwell en Sebastian Ingrosso. Tegelijkertijd organiseert SLAM FM de mixmarathon in het Ziggo dome, zoals de naam al zegt is er een heuse mix aan verschillende artiesten. Op zondag is de Arena de plek voor nog een dag feest en in de HMH is de closing party van AMF. Hiervan is het  programma nog onbekend, dit heeft de organisatie expres gedaan zodat de feestganger verrast word door het feest. Wees wel snel met kaartjes kopen, want de feesten gaan uitverkocht raken!

amfknipsel

You may also like

Leave a Comment