Uncategorized

Valhalla: A bizarre ride

posted by Tom 30 september 2016 0 comments

De zomer is voorbij en zo ook het festivalseizoen. Het wordt dus weer tijd voor de machtig mooie indoor feesten. Tijdens deze feesten kunnen de dansspieren warm blijven en kan je de koude maanden doorbrengen totdat het festivalseizoen weer zijn rentree doet. Het eerste grote event dat in de planning staat is ADE, maar als je daarna nog niet uitgefeest bent vrees dan niet. Valhalla festival is er nog om je voor de jaarwisseling klaar te stomen.

Valhalla: A bizarre ride

Valhalla zal op 17 december 2016 plaatsvinden in de Amsterdam RAI. Na 4 fantastische en compleet uitverkochte edities heeft het management van Valhalla besloten nog een 5e editie te organiseren. Het thema van dit feest is bizar, zoals de titel al zegt, omdat het zich afspeelt in een surrealistisch circus waar de gekste dingen normaal zijn. Dit feest staat er om bekend dat het van zeer goede kwaliteit is en altijd goed geregeld is. De lekkerste techno en deephouse beats worden je aangeboden, je kan kiezen op welke stage je staat… er is keuze genoeg. Deze editie worden 6 stages opgebouwd met dj’s over de hele wereld. Er is ook een Nederlandse stage waar onder andere mr. Belt & Wezol en Yellow Claw draaien.

Het feest is eenvoudig te bereiken (Amsterdam RAI), en alles zal ongetwijfeld op rolletjes verlopen zoals bij alle feestje in de RAI. Al met al zal je na dit feestje wel even zoet zijn tot oud en nieuw, want wie weet wat dan weer op onze site verschijnt…

maxresdefault-1

You may also like

Leave a Comment