Uncategorized

De coolste evenementen in april

posted by admin 19 maart 2018 0 comments

Vorige maand kon je je voorbereiden op de gaafste evenementen die in maart plaats vinden. Vandaag is het tijd om alvast vooruit te blikken op de coolste evenementen in april.

Premier League Darts

Ook dit jaar komen de darters van de Premier League Darts weer naar Ahoy, Rotterdam. Vorig jaar waren de Nederlanders Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld te sterk voor Phil Taylor en Gary Anderson (7-4 en 7-2), terwijl Jelle Klaassen het onderspit moest delven tegen James Wade. Dit jaar zijn de speelrondes in Ahoy ná Judgement Night, wat betekent dat alleen de acht beste darters, van de tien, hun pijlen naar het ronde bord zullen werpen. Kaarten zijn nog mondjesmaat te verkrijgen via de herverkoop.

Premier League Darts

Premier League Darts

 

 Fall Out Boy – Mania Tour

De Amerikaanse poprockband uit Chicago scoorde enkele jaren geleden enkele hits met Thnks frth Mmrs, Beat It en My Songs Know What You Did in the Dark (Light Em Up). Op woensdag 4 april staan ze in AFAS Live in Amsterdam. Tien jaar geleden waren deze kaartjes allang uitverkocht rond deze tijd!

Fall Out Boy

Fall Out Boy

 

Harlem Globetrotters

De Harlem Globetrotters treden 8 april aan in Maaspoort, Den Bosch. Harlem Globetrotters is een ‘instituut’ in de basketbalwereld geworden. Het is een vermakelijke basketbalshow voor het hele gezin. Met speels gemak hanteren de atleten de bal en krijgen ze het publiek steevast aan hun voeten. Er zijn nog enkele kaarten, dus wees er snel bij, want je moet de Harlem Globetrotters ooit gezien hebben.

Harlem Globetrotters

Harlem Globetrotters

Paaspop

Officieel begint Paaspop vrijdag 30 maart al, maar ook zondag 1 april is er in Schijndel genoeg te beleven op dit festival. Zo staan Guus Meeuwis, Triggerfinger, Nothing but Thieves, Iggy Pop en De Jeugd van Tegenwoordig, Bizzey en JeBroer op het programma op zondag. Kaartjes zijn te koop op de site van Paaspop.

You may also like

Leave a Comment