Uncategorized

Een T-shirt met V-hals maakt je optisch slanker

posted by admin 16 mei 2018 0 comments

Een T-shirt met V-hals is niet alleen ideaal omdat het je optisch slanker maakt, maar vooral wanneer je het T-shirt op verschillende manieren wilt dragen. Zo is de lage hals zeer geschikt als je hem onder een ander kledingstuk zoals een blouse of overhemd wilt dragen. In dat geval functioneert het als onderkleding. Een T-shirt met V-hals is ook heel handig om te dragen over een overhemd of blouse heen. Bij een donkere kleur zal je niet zo snel last hebben van een blouse of overhemd die doorschijnt en ook de knoopjes er onder worden verdoezeld. Door de lage hals heb je de mogelijkheid om toch een nette kraag te laten zien.

T-shirts met V-hals voor lange mannen

Draag je geregeld een T-shirt met V-hals onder een overhemd, trui of vest? En ken je het vervelende gevoel van een opkruipend T-shirt, wat door veel lange mannen als onprettig wordt ervaren? Deze tijd zijn er T-shirts met V-hals speciaal gemaakt voor langere mannen. De T-shirts zijn verantwoord geproduceerd en gemaakt van de hoogwaardige Amerikaanse katoensoort pina. Hierdoor kun je jaren vooruit met je shirts. Door unieke maatsysteem maakt het niet uit hoelang je bent, altijd is er wel een T-shirt met V-hals die aansluit bij uw lengte. Door de hoge kwaliteit van deze shirts, behoudt het T-shirt zijn pasvorm en kleur, zelf na maanden draagplezier.

Katoenen T-shirts

Katoen is het meest populaire materiaal voor T-shirts. De katoen is zacht, robuust en ademt prima. En belangrijk, het is een betaalbare stof. Katoenen T-shirts kreukelen tijdens het wassen en het is daarom verstandig de T-shirts zo snel mogelijk na het wassen uit de wastrommel te halen. Dit voorkomt dat je onnodig lang met een strijkijzer de plooien moet gladstrijken. Stretchkatoen is in vrijwel alle gevallen met katoen omsponnen elastan. Vaak is de verhouding 95% katoen en 5% elastan. Deze katoenvariant wordt meestal gebruikt voor T-shirts met een slim- of bodyfit. Elastan is namelijk ontzettend elastisch.

You may also like

Leave a Comment