Uncategorized

Wat is een bucketlist en wat hebben veel mannen op hun bucketlist staan?

posted by admin 11 mei 2022 0 comments

Misschien heb je wel eens gehoord van de term ‘bucketlist’. Je hoort er vooral veel mensen over die de leeftijd van 40 jaar naderen en die volgens hun gevoel nog heel wat dingen moeten doen om zichzelf voldoening te geven in het leven. Zo’n lijst maak je niet zomaar. Er zijn veel punten waaraan je kunt denken. Het is vooral belangrijk om te kijken naar de opties die je hebt en te denken aan de zaken die je echt gelukkig zullen maken. Wat hebben de meeste mannen op de lijst staan? En welke zaken willen ze echt hebben gedaan om voldoening te krijgen in het leven?

 

  1. Een nieuwe carrière

Vele mannen willen graag een nieuwe carrière. Dit heeft er niet zozeer mee te maken dat de huidige baan niet meer aanspreekt, maar wel met het feit dat er nog zoveel andere beroepen zijn om te ontdekken. Ze zijn nu nog jong genoeg om over te stappen en dit jong zijn, zal niet voor altijd duren. Daarom is nu vooral de tijd om je oriënteren op andere beroepen.

 

  1. Een testament opstellen

Een ander punt waar vele mannen zich rond deze leeftijd mee bezighouden, is het opstellen van een testament. Het is natuurlijk niet de verwachting dat er op deze jonge leeftijd al sprake is van een overlijden, maar toch, het kan wel zijn dat je op deze leeftijd wat meer risico loopt dan toen je jong was. Daarom is het belangrijk dat er nu al wordt nagedacht over een testament.

 

  1. Een gezin beginnen

Vele mannen zijn ook van mening dat nu de ideale tijd is om te beginnen met een gezin. Dit heeft vooral lichamelijke oorzaken. Sperma heeft niet altijd dezelfde kwaliteit, en op deze leeftijd is het vaak het sterkst. Als de man en zijn partner dus de wens hebben om een gezin te starten, dan is dit het ideale moment.

 

  1. Sporten!

Rond deze leeftijd zullen vele mannen op de bank gaan hangen en dit terwijl ze nog fit genoeg zijn om te gaan sporten. Vele mannen willen hier dan ook weer voor gaan en zullen zoeken naar een teamsport die ze kunnen uitoefenen met anderen.

 

  1. Een verre reis maken

 

Een verre reis maken staat ook op de lijst van vele mannen om te doen. Hoe leuk is het om de wereld af te reizen en op avontuur te gaan op een plek dat helemaal niet dichtbij huis ligt?

 

Door een goede bucketlist op te stellen en je er aan te houden, zorg je ervoor dat je ook op deze leeftijd een gezond en gelukkig leven leidt n je straks het gevoel van voldoening hebt.

You may also like

Leave a Comment