Uncategorized

De gaafste evenementen in maart

posted by admin 8 februari 2018 0 comments

Vorige maand schreven we over de leukste evenementen die in februari plaats gaan vinden in ons land. Hoog tijd dus om alweer uit te kijken naar alle feesten en evenementen die in maart te bezoeken zijn in Nederland

Rotterdam Tattoo Convention

Wanneer: zaterdag 10 en zondag 11 maart

Dit evenement wordt dit jaar voor de achtste keer in de Maassilo gehouden. Meer dan 200 tattooartiesten uit binnen en buitenland zullen aanwezig in Rotterdam. Daarnaast is er merchandise te koop en kan je genieten van (live) muziek.

Het evenement is voor iedereen die al bekend is met tatoeages, maar ook zeker voor diegenen die graag kennis zouden willen maken met deze kunstvorm.

Op beide dagen is er de INK BATTLE, dé wedstrijd voor iedereen die op de conventie een tatoeage heeft laten plaatsen. Op zondag kan men ook meedoen met al geplaatste tattoos in de non fresh categorie.

Nieuw dit jaar is de Rotterdamse Burlesque Battle. Hierbij zullen diverse Burlesque danseressen strijden om de titel.

De kaartverkoop vindt plaats aan de deur. Volwassenen betalen 15 euro per dag en kinderen tot 12 jaar komen gratis binnen.

Euro Hockey League

Wanneer: vrijdag 30 maart t/m maandag 2 april

In het paasweekend reizen de zestien beste Europese mannelijke hockeyteams, waaronder het Nederlandse SV Kampong, af naar HC Rotterdam om daar de achtste én kwartfinales van de Euro Hockey League te spelen.

Volwassenen betalen 20 euro per dag of 65 euro voor alle vier de speeldagen. Kinderen van 5 tot en met 16 betalen 12,50 euro per dag of 40 euro voor alle vier de speeldagen.

Masters of Hardcore

Wanneer: zaterdag 24 maart

’s Werelds grootste indoor hardcorefeest zal ook dit jaar weer neerstrijken in ’s-Hertogenbosch. Bekende artiesten zoals Angerfist, Partyraiser, Dr. Peacock en Miss K8 zullen in de Brabanthallen aanwezig zijn om het publiek te laten genieten van hun sounds.

De minimale leeftijd is 18 jaar en kaartjes kosten €67,94.

 

 

You may also like

Leave a Comment