Uncategorized

Welk stickermateriaal is geschikt

posted by admin 8 maart 2022 0 comments

Er bestaat een verscheidenheid aan stickermaterialen en -formaten, afhankelijk van wat je zoekt. De subtiliteiten van stickers zijn van invloed zijn op branding, maar ook voor niet professioneel gebruik geldt waarschijnlijk dat je bepaalde voorkeuren hebt.

Om te beginnen zijn er verschillende materialen die gebruikt worden voor stickers. Dat geldt voor zowel naamstickers als voor adresstickers.

Vinyl

Hoewel de vier specifieke vinylstickermaterialen hieronder worden vermeld, is het belangrijk om de algemene voordelen van vinyl te kennen. Vinyl biedt een lichte rek in het materiaal, waardoor het gemakkelijker wordt toegepast op zowel vlakke als gebogen oppervlakken. Het is ook zeer duurzaam en voelt soepel aan bij aanraking.

Wit glanzend afneembaar vinyl

Dit materiaal heeft een sterke lijm om op jouw geselecteerde oppervlak te blijven en gebruikt ook bubble free air technologie, waardoor de toepassing super eenvoudig en soepel is. Dit materiaal is ook waterdicht en duurzaam en kan gemakkelijk worden verwijderd zonder kleverig residu of lijm achter te laten.

Dit materiaal is veelzijdig en populair, dus als je niet zeker weet wat je wilt, dan is de kans dat je kiest voor wit glanzende verwijderbare vinyl groot.

Witte matte verwijderbare vinyl

Mat vinyl is een geweldige optie om een ​​mooie, matte afwerking op je stickers te verkrijgen. Matte stickers bieden een subtielere, natuurlijke aantrekkingskracht, dus het verschil is echt de esthetiek. Op elke andere dimensie is dit materiaal hetzelfde als onze witte glanzende verwijderbare vinyl, het is ook waterdicht, buiten duurzaam en bubbelvrij.

Wit glanzend permanent vinyl

Als het gaat om lijm, heeft dit de sterkste grip. Dit maakt ze geweldig voor meer industriële toepassingen zoals eigendomsidentificatie en waarschuwings- of veiligheidslabels. Dit materiaal is ook duurzaam en waterdicht.

Permanent vinyl is gemakkelijk aan te brengen, maar niet zonder bubbels. Met de sterke lijm kun je er zeker van zijn dat ze niet gemakkelijk worden verwijderd, waardoor ze geweldig zijn voor buiten.

Verwijderbare witte vinylsticker

Promoot jouw bedrijf, maak geweldige vensterborden met goede stickers. Hoewel heldere stickers voor veel toepassingen kunnen worden gebruikt, zijn er ook toepassingen waar je geen witte of gekleurde achtergrond in jouw afbeelding wilt zien.

Dit is waar transparantie belangrijk is. Bijgevolg worden deze stickers vaak toegepast op glazen ramen. Deze kunnen voor- of achterlijm hebben om aan de binnen- of buitenkant van een raam te zitten, dan moet je duidelijk en verwijderbaar vinyl hebben.

Wit permanent glanzend bopp

BOPP (biaxiaal georiënteerd polypropyleen) is een op kunststof gebaseerd labelmateriaal, dat ideaal is voor het etiketteren van producten die duurzaamheid en levensduur vereisen. Witte permanente glanzende BOPP is bestand tegen bijna alles (vervagen, olie, hitte en slijtage), wat het goed maakt voor toepassingen die veel slijtage zullen verdragen.

Wit permanente matte bopp

Matte BOPP is geweldig voor product labels die unieke informatie bevatten, omdat deze kunnen worden beschreven met pennen, potloden of marker. Hiermee kun je verschillende zaken zoals bijvoorbeeld vervaldatums op de labels schrijven. Ze zijn ook waterdicht en redelijk duurzaam.

Ze zijn een geweldige optie als je een natuurlijke verpakkingsafwerking wilt. Matte BOPP is het meest “biologische” ogende materiaal, omdat het geen glans heeft voor de afwerking.

 

You may also like

Leave a Comment