Uncategorized

Een photobooth van topkwaliteit huren

posted by admin 19 maart 2019 0 comments

Heb jij binnenkort een bijzonder evenement en wil jij ervoor zorgen dat iedereen op een eenvoudige manier foto’s kan maken? Dan is het absoluut een aanrader om een photobooth te huren. Je hoeft hierdoor geen cameraman in te huren en je bespaart hierdoor een hoop geld. Een cameraman is over het algemeen erg duur. Dit geldt absoluut niet voor een photobooth. Op de huidige markt zijn veel goede aanbieders te vinden die deze apparaten voor een scherpe prijs verhuren. Buiten dat is de kwaliteit van deze apparaten in de meeste gevallen erg hoog. Je krijgt dus scherpe foto’s zodat je later op een leuke manier terug kan kijken op het evenement.

Geschikte evenementen

 

Een photobooth huren is geschikt voor behoorlijk wat evenementen. Denk hierbij aan een bruiloft. Op een bruiloft is iedereen erg mooi gekleed en dit wil je natuurlijk vastleggen. Buiten dat is het een hele bijzondere dag en komen er veel mensen speciaal voor jou. Met een photobooth kan je alles zo goed mogelijk vastleggen. Een ander mooi evenement voor dit apparaat is bijvoorbeeld een bedrijfsfeest. Veel bedrijven geven een feest met een bepaald thema. Dit zorgt in de meeste gevallen voor hilarische momenten, het is geweldig om dit vast te leggen. Zo kan je hier later met je collega’s lachend op terugkijken. Een photobooth huren is dus voor veel evenementen absoluut een aanrader. Echter is er nog een evenement waarop de photobooth absoluut niet mag ontbreken. Namelijk het vrijgezellenfeest. Zo kan jij je laatste momenten als niet getrouwd persoon prachtig vastleggen!

De beste aanbieder

 

Mocht jij van plan zijn om een photobooth te huren, dan zal je dit wel moeten doen bij een goede aanbieder. Je wilt natuurlijk wel foto’s van topkwaliteit en buiten dat wil je ook niet te veel betalen. Als dit het geval is, dan is het absoluut een aanrader om eens een kijkje te nemen op de website van Propfun. Deze aanbieder biedt geweldige apparaten aan voor de scherpste prijzen. Deze aanbieder heeft meer dan 70 photobooths verspreid over Nederland en België. Propfun biedt twee mogelijkheden, zo kan je een photobooth huren die de foto’s digitaal stuurt en een booth die de foto’s voor je uitprint. Mocht jij voor de eerste optie kiezen, dan kan je het apparaat de hele dag gebruiken. Verder is het ook mogelijk om video’s op te nemen en om gifs te maken. Mocht jij dit willen, dan kan je de booth huren voor €175 per dag.

De tweede mogelijkheid die Propfun biedt is dus de photobooth met prints. Deze kan je al huren voor €275 per dag. Je kunt dan de hele dag foto’s printen! Mocht jij een van deze booths willen huren, dan kan dit erg eenvoudig! Deze aanbieder heeft meer dan 70 photoboots verspreid over Nederland en België. Er zijn dus genoeg plekken waar jij deze booths op kunt halen. Het is wel aan te raden om de photobooth op tijd te huren. Je wilt natuurlijk niet dat je te laat bent!

You may also like

Leave a Comment