Uncategorized

11 unieke bruiloftsideeën

posted by admin 1 mei 2018 0 comments
Bruiloft

Een bruiloft is op veel verschillende manieren in te vullen door de bruid en bruidegom, maar die ideeën zijn goed aan te vullen met een van deze elf unieke bruiloftideeën. Zo kun je jouw feest nog net dat beetje extra’s geven. Wees creatief en hoor niet bij die dertien-in-een-dozijn bruiloften. Neem daarom een kijkje in een van deze 11 speciaal voor u geselecteerde unieke bruiloftideeën.

 

 1. Trash the dress, is een spannende manier om unieke foto’s te laten maken van jou in je bruidsjurk door het lekker vies te mogen maken. Denk hierbij aan foto’s met water, zand of verf.
 2. Een gedenkwaardige foto maken met een polaroid camera van jou en van je gasten.
 3. Think outside the box door op een buitengewone locatie te trouwen of door een speciale sfeer te creëren die jij en jou partner geweldig vinden.
 4. Huur een bruiloft DJ in die je tijdens het feest door jullie leukste en mooiste liedjes weet mee te nemen met een goede dosering, die zo’n DJ zeker kan aanbrengen.
 5. Een mini festival met vele verschillende kraampje waar leuke activiteiten zijn te doen voor de gasten en lekker hapjes zijn te verkrijgen.
 6. Geen behoefte of interesse aan cadeau’s? Laat je gasten dan een donatie doen aan een eigen gekozen goede doel.
 7. In plaats van een groot diner te organiseren, laat je je gasten genieten van tapas; veel verschillende kleine hapjes waar je gasten van kunnen genieten waar zeker voor ieder wat wils bij zit.
 8. Laat een karikatuurschilder komen die mooie karikatuurtekeningen/schilderijen kan creëren voor jou en je gasten. Dit zal een mooi aandenken zijn aan jullie speciale dag
 9. Trouwambtenaar voor een dag, laat je trouwen door een van je beste vrienden of door een naast familielid.
 10. Kies bijvoorbeeld voor een 2.0 photobooth! Ook al is het al bekend bij sommige kan je hier nog heel creatief mee zijn, denk bijvoorbeeld aan een originele achtergrond zoals onderwater of op Mars.
 11. Wil je niet de standaard bruiloft denk dan eens aan het dragen van een mooie jumpsuit in plaats van een bruidsjurk.

 

Wees niet bang om je gasten te verrassen het is immers jouw speciale dag die in het teken van jou en je partner staat. Met deze ideeën weet je zeker iets unieks te creëren op een van de mooiste dagen van je leven die de mensen niet snel meer zullen vergeten.

You may also like

Leave a Comment