Uncategorized

Kaarten kiezen aan de hand van collectieboeken

posted by Andre 19 juni 2018 0 comments

Voor allerlei speciale gelegenheden in het leven verstuurt u een kaart. Denk aan geboortes, verjaardagen, trouwdagen, jubilea of triestere gelegenheden zoals een overlijden of ziekte. Hierbij is de keuze immens, waardoor u soms het gevoel kan bekruipen dat u door de bomen het bos niet meer kan zien. Gelukkig zijn er handige verzamelingen die u wat overzicht bieden: collectieboeken. Deze boeken maken het uitkiezen van de perfecte kaart een stuk eenvoudiger. Hieronder kunt u meer lezen over collectieboeken. Wat zijn deze boeken en waar zijn ze te vinden?

Wat zijn collectieboeken?

Collectieboeken zijn een verzameling aan familiedrukwerk samengebracht in een boek. Er bestaan verschillende soorten collectieboeken, veelal gesorteerd op de diverse soorten kaarten. Zo zijn er collectieboeken gevuld met geboortekaarten, trouwkaarten, verjaardagskaarten, jubileumkaarten, rouwkaarten en nog vele andere soorten familiedrukwerk. Vele webwinkels beschikken over een dergelijk collectieboek, zodat u gemakkelijk door het geheel kunt bladeren. Zo vindt u voor elke gelegenheid de ideale kaart.

Waar kan ik deze collectieboeken vinden?

Veelal zijn collectieboeken verkrijgbaar bij winkels die gespecialiseerd zijn in familiedrukwerk. Alle kaarten in hun assortiment, zowel uit de fysieke winkel als de webwinkel, zijn verzameld in de diverse collectieboeken. Wij zijn persoonlijk fans van drukkerij Printtijgers te Nieuwegein. Zij beschikken over een aantal collectieboeken van diverse merken, zoals Mare, Familycards en Buromac. Binnen no time vindt u de kaart die het beste past bij de gelegenheid.

Bij Printtijgers kunt u de collectieboeken lenen, zodat u op uw gemak de kaarten kunt bekijken. Na het maken van een afspraak kunt u de boeken lenen, waarna u de tijd krijgt om het geheel op uw gemak door te bladeren. Wanneer u een keuze hebt gemaakt, kunt u dit doorgeven bij het terugbrengen. Printtijgers print de kaart(en) voor u!

You may also like

Leave a Comment