Festivals

Tik Tak: NYE 2016

posted by Tom 23 december 2016 0 comments

Oud en nieuw staat weer voor de deur. Dit geeft voor veel mensen een reden om een mooi feestje te bouwen om zo knallend het nieuwe jaar in te gaan. Veel mensen kiezen ervoor om gezellig bij elkaar te komen en wat lekkers te eten en te drinken. Voor de mensen die een wat heftigere jaarwisseling willen is er de mogelijkheid om naar het indoor festival Tik Tak te gaan.

Het feest wordt al jaren gehouden in zowel Rotterdam als Amsterdam. Dit maakt het voor veel meer mensen uit heel Nederland mogelijk om dit prachtige feestje bij te wonen. Er worden jaarlijks bekende en geliefde artiesten uitgenodigd om de avond compleet te maken. Dit jaar komt onder andere Feestdjruud die al jaren ervaring heeft in het dj vak, waardoor hij wel weet hoe hij er een feestje van moet maken. Ook komt de Partysquad die onder de jongeren erg geliefd zijn door hun catchy tracks. Ze hebben onder andere wel eens met Ronnie flex en Lil kleine opgetreden die tevens komen optreden tijdens Tik Tak. Dit is natuurlijk nog niet alles, maar de rest moet een verassing blijven voor de avond zelf.

Als je dit feest nog wil bijwonen moet je snel zijn. Het feest in Rotterdam is al uitverkocht, voor het feest in Amsterdam zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Het feest begint op 10 uur in de avond en zal eindigen om 6 uur in de ochtend op zondag. Om 12 uur zal het nieuwe jaar rijkelijk worden ingeluid met een mooie show en goede muziek. Al met al is het een mooi feestje om het nieuwe jaar in te luiden. Er komen verschillende top artiesten die van plan zijn er een top feest van te maken!

You may also like

Leave a Comment