Festivals

De beste feestweek van het jaar, groter dan ooit!

posted by admin 20 september 2018 0 comments

Aangezien dit de site is voor de beste feesten kan dit festival niet overgeslagen worden!

Amsterdam Dance Event

Iedereen kent het wel en als je het nog niet kent gaat er een wereld voor je open. Er is namelijk een week in oktober waar er enorm veel gefeest wordt. Van 17 oktober tot en met 21 oktober is er namelijk het bekende festival Amsterdam Dance Event, ook wel ADE genoemd. In deze week zijn er heel de dag door feesten. Hierbij zijn alle genres aanwezig, dit betekent dat er voor iedereen dus wel iets tussen zit wat gaaf is. Hierbij zijn er genres van House naar de bekende techno feesten er zijn honderden verschillende feesten van! Hierbij is het festival voornamelijk gefocust op elektronische muziek. Verder zijn er feesten die vanaf 10:00 uur in de morgen beginnen en heel de dag door gaan en zijn er feesten die vanaf 22:00 uur ’s avonds beginnen. Samengevat kan er voor dagen lang achter elkaar worden gefeest! Het feest wordt elk jaar groter en groter. Zo begon het festival in het jaar 1995 en had in 1996 zo’n 300 bezoekers. Dit bleef groeien en bereikte in het jaar 2015 zelfs zo’n 365.000 bezoekers. Dit maakt het een van de grootste festivals ter wereld. Dit jaar 2018 wordt nog groter dan de andere jaren en worden er zo’n 400.000 bezoekers verwacht. Hierdoor komen er steeds meer grote namen naar het festival toe, wat betekent dat het een groot succes gaat worden!

Publiek, Band, Concert, Menigte, Festival, Lichten

Wat zijn de grote feesten van 2018

Doordat het ADE steeds groter wordt komen er ook steeds meer events en bekende Dj’s. Een van de meest spraakmakende Dj’s zal Hardwell zijn. Deze Nederlander heeft het enorm ver geschopt en is zelfs geprijsd tot beste Dj van 2017. Helaas zal hij voor onbepaalde tijd stoppen voor zijn gezondheid. Daarom gaat hij nog voor het laatst draaien op het ADE. Dit doet hij op 18 oktober in het Ziggo Dome. De grootste namen komen van het AMF Amsterdam, dit is een van de grootste evenementen op het ADE. Hier komen namen zoals: David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, W&W, Vini Vici en ga zo maar door.

Gaafste locaties

Zo zijn er dus in heel Amsterdam continu feesten. Hierbij wordt er alles uit de kast getrokken om de gaafste Dj’s te hebben maar ook de meest unieke locaties. Zo heeft Stephan Bodzin (Dj) het voor elkaar gekregen om te draaien in het scheepvaartmuseum, dit is nog niet eerder vertoond dat een museum wordt betrokken bij het ADE. Zoals eerder genoemd was pakken sommige evenementen nog groter uit en wordt een heel Ziggo Dome of een Johan Cruijff arena afgehuurd. Verder komen de meeste bekende feesten zoals Into the woods en komm schon alter, een plek veroveren op ADE. Verder zullen er nog veel meer unieke locaties zijn. Zo zijn er feesten die op de 16e verdieping worden gehouden of zelfs de Bijlmerbajes. Samengevat is het teveel om op te noemen maar is het zeker dat dit feest groter dan ooit wordt. Op de officiële site staan alle events zodat er een ruime keuze is en een goed overzicht is voor iedereen. Zie ik je daar?

You may also like

Leave a Comment