Vakanties

Duurzaam reizen

posted by admin 2 juni 2022 0 comments

Wanneer je duurzaam wilt reizen dan ga je eigenlijk op reis met oog voor de wereld om je heen. Tijdens een duurzame reis houd je rekening met dieren, mensen en de planeet en verklein je hierdoor je CO2-voetafdruk en reis je met een positieve impact. Sustainaway selecteert voor jou de beste accommodaties die passen bij een groen visie op reizen. Bij Sustainaway vind je dan ook unike CO2-neutrale reizen.

Daarnaast biedt Sustainaway een compensatie als er toch sprake is van uitstoot. Ook betekent duurzaam op reis een huis die de stroom door zonnepanelen voorziet, het openbaar vervoer gebruiken als reismiddel, het steunen van de lokale economie en bevolking en het zo klein mogelijk maken van het (plastic) afval.

Waarom duurzaam reizen?

Duurzaam reizen biedt een positieve impact. Denk bijvoorbeeld aan dat je met de trein het landschap om je heen langzaam ziet veranderen, het lokale eten proeven in een restaurant die nog niet gevonden kan worden op het internet en vervolgens wandelen in grote bossen of kleine steegjes. Door duurzaam reizen met Sustainaway leer je nieuwe plekken kennen op een verantwoorde manier.

Met een duurzame reis ervaar je hoe het is om even lekker weg te zijn van de drukte. Je geniet van reizen zonder gehaaste routeplanning en je kan alle tijd nemen om je gekozen bestemming uitgebreid te verkennen. Een duurzame reis heeft niet alleen veel voordelen voor de planeet maar heeft ook veel voordelen voor jou. Een duurzame reis van Sustainaway is goed voor de planeet en voor zorgt voor een unieke reiservaring.

Wil jij nou meer weten over duurzaam reizen, kijk dan op de website van Sustainaway en lees alles over een duurzame reis en kijk meteen naar de vele accommodaties die worden aangeboden.

You may also like

Leave a Comment