Vakanties

Artistiek genieten is ook een feest!

posted by admin 20 september 2016 0 comments

Wellicht is het niet zo bekend bij de echte festivalganger, maar van artistiek kunnen ook heel veel mensen genieten. Voor echte kunstliefhebbers zijn dit dan ook de feesten waar men naar uitkijkt, waar muziek liefhebbers uitkijken naar bijvoorbeeld Low Lands of Pink Pop. Wij willen u ook graag kennis laten maken met een artistiek feest? Namelijk: Artistiek Nunspeet. Dit is een kunstmanifestatie die voor de 8e maal plaatsvindt in het centrum van dit Veluwse dorp.

Wat is er te doen?

Maar wat is dat dan precies, zo’n artistiek feest? U kunt hier in een heerlijke, ongedwongen sfeer kennis maken met ongeveer 30 kunstenaars en hun werk. Deze kunstenaars komen uit heel het land en laten hun werk aan u zien. Denk hierbij aan keramiek, sieraden, grafisch werk en glastechniek. Maar ook komen er schildertechnieken en de bekende kunst & kitch voorbij. Wilt u er een gezellig weekend van maken? Dan raden wij u het Jagershof van harte aan om een overnachting te boeken.

Kunstenaarsfeest op de Veluwe

Het is een waar feest voor echte kunstenaren op de Veluwe. Wilt u ook graag kennis maken met deze festiviteit, maar komt u niet uit de buurt? Dan kunt u heerlijk overnachten in dit hotel, dat is gevestigd in het Veluwse dorp Nunspeet, vlakbij het artistieke feest! Hier kunt u overnachten in een zeer rustgevende omgeving. Daarnaast biedt het hotel alle faciliteiten die u nodig heeft. Denk hierbij onder meer aan WiFi. Het hotel staat zeer goed aangeschreven en is erg geliefd onder mensen die de kunstmanifestatie in Nunspeet willen bezoeken. Kies er daarom voor om bij dit hotel een kamer te boeken als u plannen heeft om naar het kunstenaarsfeest te gaan. U zult hier zeker geen spijt van krijgen, want alles wat u nodig heeft, is bij de hand in dit hotel.

You may also like

Leave a Comment